Home » Llibre
 

Search

Dante Bertini
28-10-2009

Respuesta
QUERIDA ANNA: GRACIAS A TÍ POR OCUPARTE DE LLEVAR ADELANTE ESTE HOMENAJE TAN MERECIDO. ME HUBIERA GUSTADO ESTAR MÁS DESPIERTO, MENOS ENSIMISMADO, PARA PODER ASISTIR A OTROS ENCUENTROS. ALGO DE AQUEL DÍA EN EL INSTITUT LO CUENTO EN UN POST DE MI BLOG, TAL VEZ LLENO DE IMPRECISIONES: http://cachodepan.blogspot.com/2009/10/teatrero.html UN ABRAZO Y HASTA MUY PRONTO FUE UNA DELICIA TRABAJAR CONTIGO

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Homepage

Esther de la Serna
03-08-2009

Vivència poderosa
Una experiència poderosa i desafiant viscuda amb uns guies i uns companys que ens recorden l'essencial de l'esser humà, sense vels.

rafael ferri domenech
29-07-2009

missatge a l´ampolla
Aquestes paraules son per a mi com el contingut del missatge en una ampolla. El recipient al que cauran les paraules pot ser estiga preparat amorosament com el dels ocells a la primavera; pot ser que siguen acollides per cors que bategaren cap a un fi comú, xicotet al començament i enorme en les seues possibilitats. Espere que siguen paraules que recorden a les persones amb les que vaig compartir, humilment, la lluita per el propi coneixement, que encara que els nostres intents es gestaren als somnis, la feina es fer que es cristal.litzen ben desperts. Paraules que inspiren a les persones que acudeixen per primera vegada a aquest espai comú anim. L´ampolla, al caure a l´oceà, altera un punt d´ell mateix, l´oceà es cargola, s´espandeix a partir del punt de partida, l´oceà accepta la vibració i es calma. Milers d´ampolles cauen en els nostres oceans; contades vegades llegim els seus missatges, es depositen en els fons mes negres. Obriu el tap d´aquesta ampolla amb valor.Espere que el seu missatge us resulte familiar, vos remitirà a una lluita per buscar-vos, per ser, per ser humans.

Carles Sanchez
27-07-2009

Experiència a Vigílies
Fa tan sols uns dies que he participat a una de les "Vigílies" i encara estic sota els seus efectes. Ha estat una de les millors experiències de la meva vida. Una descoberta de límits, la confirmació de convenciments que fins ara eren momés teórics i el plaer de compartir amb un equip i un grup meravellosos uns dies de descoberta en un marc incomparable. A qui es planteji participar li donaria dos consells: "Open your mind" y "donde fueres haz lo que vieres". Gràcies i molta srt!

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Write in the guestbook
Author*
Title*
Entry*
Email address
Don't show email to visitors.
Homepage
Don't show homepage to visitors.
Spam Protection Enter the characters in the image below.
You must read and type the 6 chars within 0..9 and A..F