Estada individual

Escrit per Anna Caixach el 12/12/2016

PRÀCTIQUES ARTÍSTIQUES I TÈCNIQUES INTERIORS
cants i escolta interior

ESTADA INDIVIDUAL a la Masia Coll de Plana, Lluçà, Barcelona

Retir de dos o més dies, les dates que et convinguin. Pràctica individualitzada.

Retir individual enfocat a explorar en un mateix les potencialitats de les arts performatives com a procés unificador de l’ésser humà, a través del cant, del moviment i de pràctiques artístiques interiors.

La línia de treball d’aquest retir és retrobar l’organicitat, és a dir, la connexió del cos i de la veu amb el flux de vida, a partir d’un treball tècnic, precís i intens, sobre antics cants vibratoris de tradició, en una situació allunyada dels patrons de comportament habituals. Un retorn a la quietud interior, la dimensió humana profunda, a través del cos en moviment i del cant, amb una formació pràctica orgànica i delicada; descobrint la dimensió interior de la pràctica artística.

LA VIDA. La veritable vida que hi ha dins teu i fora teu, que t’envolta i acaricia constantment, però que no havies tingut temps de sentir tan ocupat amb la teva “petita vida” que els altres han creat per a tu. Surt de la presó. Surt dels patrons habituals. Estigues alerta. Sent el que hi ha al teu voltant. Sent el que hi ha dins teu. La vida és allò que respira sota la rigidesa dels teus patrons condicionats. No et creguis els comentaris de la teva ment. Els pensaments ens separen de la vida. Quan no estàs absorvit pels pensaments, la teva consciència pot abarcar tot el que passa al teu voltant, el que sents dins i el que sents fora. La consciència s’expandeix, ja no està focalitzada en els pensaments. Està oberta en l’ara i aquí. Segueix alerta. Descobreix l’espaiositat dins teu. Surt del pensament compulsiu i descobreix la VIDA que ets.

Pràctica intensiva i calmada, allunyats de les distraccions i tensions quotidianes, en espais naturals, a través de boscos, prats, rius i cims del Lluçanès. Descobrint la continuïtat de la pràctica en un estil de vida senzill i centrat. Una oportunitat única per deixar-te impregnar per una pràctica profunda i delicada, per la vida que ets.

+ INFORMACIÓ I RESERVES: info@annacaixach.com